You are not logged in.

Emerge

Visapkārt Zeme Zied Wiiiiii

• "Emerge" started this thread

Date of registration: Aug 16th 2011

• Send private message

1

Tuesday, January 10th 2012, 7:47pm

Ko es sagaidu no foruma?

Būsiet jau ievērojuši, ka notiek dažādi darbiņi pie foruma aktivitātes celšanas. Tāpēc gribu vērsties tieši pie jums - foruma lietotājiem, ar jautājumu - ko Jūs sagaidiet no šī foruma? Vai esošās sadaļas Jūs apmierina, varbūt ir vajadzīga kāda jauna sadaļa vai kāds tops, lai tieši jums būtu interesantāk šeit atrasties. Padalieties ar savām idejām un kas zina, varbūt šis forums kļūs par vienu no jūsu iecienītākajām apmeklēšanas vietām ikdienā.

Paisums

Staigāju pa miegam.

• "Paisums" is male

Date of registration: May 3rd 2011

• Send private message

2

Tuesday, January 10th 2012, 8:12pm

Cik mēs te esam? 3 cilvēki? :ch
Spēlētājs te nav neviens normāls(neskaitot komandu). Tikai es retu reizi ieeju ko var gaidīt? Spēlītes paspēlēt? Nu kaut kā garlaicīgi, kad bija VIP izveidošana(tēmas) tad bija lielākā aktivitāte un bija diezgan liela cerība, varbūt tomēr. Ledainais un citi pārstāvji arī bija aktīvāki, tad vismaz varēja ar komandu parunāt a tagad ne čiku, ne grabu.

Par topiem man bija viena ideja, par tiem top 10 spēlētājiem labākajiem(ar leilākajiem līmeņiem). To ideju ņēmu no Amerikas serveriem un man patika, bet aizrakstīju vēstuli visiem top 10 spēlētājiem un atkal, ne čiku, ne grabu. Diezgan skumji. :(

Būtu vairāk spēlētāju varbūt varētu sadaļu "ģilžu cīņas", bet atkal mēs te divi tagad esam online spiel ienāk, bet pārējie jau gandrīz nemanāmi, kā jau teicu pat reāli nav ar ko parunāt tāpēc arī pirmajā rindā tāds sarkasms. ļoti skumji, ka šī kopiena tāda ir, kaut vai tanoth man patika kā spēle un forums ir mājīgs, un šim forumam ir vis skaistākais vizuālais izveidojums. Tā tumsa, un krāsas mani šeit piesaistīja.

"Vējš cenšas noķert kokos vēju..."

Ledainais

Board Administrator

• "Ledainais" is male

Date of registration: Dec 15th 2009

• Send private message

3

Tuesday, January 10th 2012, 10:04pm

Būtībā, Paisumam, par to top 10 vai pat top 20 spēlētājiem nav slikta doma. Tops mainās un iespējams būtu gribētāju, kas vēlētos to apskatīt. Ir iespēja, kā šo tomēr varētu īstenot un tas, laikam, būs arī jādara. Nav ko vilkt garumā. Bet kas vēl būtu tāds, ko vēlētos. Vienkārši kādu iecelt par ViP un cerēt, ka forumā kas ļoti mainīsies, tas ir lieki, VIP grupa kā tāda tika likvidēta, jo jēgas nekādas.

Kādi vēl būtu ieteikumi? SMOD Emerge jau gatavojas kādam pārsteigumam, kas varētu ieinteresēt foruma apmeklētājus. Tik traki nav, ka te ir tikai viens cilvēks. Reizi pa reizei te parādās daudz vairāk apmeklētāju un arī kāds jautājums tiek uzdots, tas ir burvīgi, ka kādam arī te kas interesē, nevis tikai ienāk un iziet, lai ieliktu ķeksīti pie tā, ka esmu bijis forumā.

Lauzu galvu visu laiku, kopš esmu šeit komandā. Iespējams, kādam ir kāda gaiša doma, kuru varētu īstenot. Komanda vienmēr ir atvērta jauniem izaicinājumiem un ieteikumiem. Realizēt var daudz, tikai vajadzīga neliela ideju deva.

Pēc spēlētāju lūguma ir izveidots Spēlētāju TOP 20

Paldies Emerge par šo parakstu :love

Paisums

Staigāju pa miegam.

• "Paisums" is male

• Send private message

4

Wednesday, January 11th 2012, 6:16pm

Paldies, Ledainais par manas idejas izpildījumu. Tiešām prieks, ka sāk arī ievērot kaut ko.
Protams, ka aktivitāte ir maza un esi te cīnījies par visu, lai kā to es atdzīstu un cepuri nost. Tiešām tu biji tas, kas šeit visu padarīja dzīvāku un uzturēji pie pēdējās dvašas. Protams, arī forumu krasi mainīji un to kopis un uzlabojis esi nepārtraukti, lai kā dažreiz ir sanācis, varbūt nesanācis. Protams, par to tikai labu varu teikt.

Tikai žēl, ka tā pārējā komanda tāda pasīva, protams, ZM pāris cenšas padarīt šo vietu aktīvāku un mājīgāku, kas arī ir daudz no svara. No pārējiem, gan gribētos redzēt lielāku aktivitāti, lai redzētu, ka lietotāji te kādam ir vajadzīgi, prieks, ka arī Ledainais redzu biežāk on un pagaidām jau vis notiek uz labu.

Par smaidiņu jautājumu gribēju parunāt. Vai jēga pacelt šo jautājumu atkal?

skaters

Trainee

• "skaters" is male

Date of registration: Dec 4th 2011

• Send private message

5

Thursday, January 12th 2012, 2:02pm

Forums, manuprāt, ir ideālā kārtībā, ja man kautkas intresē ienāku uzprasu operatīvi saņemu atbildi - problēmu nav.
Šeit aktivitāte necelsies, ja spēlē kautkas radikāli nemainīsies. Nav jau par ko mums šeit runāt... neiesi jau apspriest savus šodienas ceļojumus tanotha. :rof Ja vēlies ar kādu parunāt iziesi ar draugiem ārā vai skype ar kādu parunāsi. Iepazīties? Sociālie portāli - 4omiem.lv facebook.com... Īsāk sakot katram sava vieta.
Mani forumam piesaista konkursi - papildus AA ^^

Ja vēlas kādu dzīvību, tad forumam augšā varētu uzmest čatu. Un cik esmu manījis filmu spēlei ir parasti liela atsaucība.
Man personīgi galīgi nepiesaista viņas, skaitīšanas spēle galīgs beztolks, bet dziesmu spēlei gan pieķēros, pa retam kāds iemet kādu kuru varu pievienot savai izlasei. Tas pats ar filmām..

Paisums

Staigāju pa miegam.

• "Paisums" is male

• Send private message

6

Sunday, January 15th 2012, 10:51am

Te jau ne ar vienu nevar normāli padiskutēt, kāpēc? Ar ko tu runāsi, neviena jau te nav. Izveido tēmu, bet paši tālāk nespēj neko pateikt, vai arī slinki paklabināt "qwerty" un cer, ka aktivitāte parādīsies. :dead

Ledainais

Board Administrator

• "Ledainais" is male

• Send private message

7

Sunday, January 15th 2012, 11:53am

Paisum, savā laikā pat visiem reģistrētajiem spēlētājiem uz epastu nosūtīju ziņu, ka forums ir mainīts un, ka ir vērts te iegriezties. Aktivitāte mazliet pacēlās un ar to arī viss beidzās. Daudzi šo spēli ir pametuši. Ir, protams, arī tādi, kas atgriežas, ienāk seit ļoti reti un ir tādi, kas regulāri spēlē. Ja regulāros spēlētājus varētu dabūt šeit forumā, tas būtu vienkārši super.

Emerge

• Send private message

8

Sunday, January 15th 2012, 11:56am

Paisum, vai kāda lietotāja ieraksts ir palicis bez uzmanības?
Vai arī tu viekārši gribi palasīt, kā komanda savā starpā diskutē?

Ledainais

Board Administrator

• "Ledainais" is male

• Send private message

9

Sunday, January 15th 2012, 12:42pm

Man liekas, ka pēdējā laikā komanda to tik vien domā, ka paaugstināt tanoth aktivitāti, lielāku prioritāšu uz doto brīdi nav.

Draxo

Par rozā ponijiem! ^^

• "Draxo" is male

Date of registration: Oct 2nd 2010

• Send private message

10

Sunday, January 15th 2012, 2:56pm

Quoted

Te jau ne ar vienu nevar normāli padiskutēt, kāpēc? Ar ko tu runāsi, neviena jau te nav. Izveido tēmu, bet paši tālāk nespēj neko pateikt, vai arī slinki paklabināt "qwerty" un cer, ka aktivitāte parādīsies.
Mīļo spalvainīt, sāksim ar to - par ko tieši Tu vēlies šajā forumā diskutēt? :) Cik esmu manījis, tad jautājumi tiek atbildēt visai ātri, jo lielākā daļa komandas forumā ir bieži, tā nebūtu problēma.

Varbūt manam jaukajam trollītim ir kādas spalvainas idejas, kas forumā būtu ieviešams tāds, kas ieinteresētu vispār kādu šeit iegriezties? :P Citādi tāds nevājš kritiķis sanāk no tevis - "tas ir slikti, tas ir vēl sliktāk, ui - tas vispār ir galīgi garām...", bet kad pajautā, ko vajadzētu darīt, tad ir "emm... ammm... hmmm".

Paisums

Staigāju pa miegam.

• "Paisums" is male

• Send private message

11

Sunday, January 15th 2012, 3:30pm

Vo uzreiz atsaucās, respekt veči.

Es gribu lai smaidiņi tiek sakārtoti. ^^

Ledainais

Board Administrator

• "Ledainais" is male

• Send private message

12

Sunday, January 15th 2012, 7:17pm

Smaidiņus sakārtot nedrīkst, tas ir Gameforge nosacījums. Tie smaidiņi, kas ir, tie arī paliks un citu nebūs.

Paisums

Staigāju pa miegam.

• "Paisums" is male

• Send private message

13

Sunday, January 15th 2012, 8:11pm

Kurā vietā es rakstīju, ka ir nepieciešami jauni smaidiņi? Vai tu spēj uztvert manu tekstu?

Es prasu sakārtot, tos pārsalušos(zilos) varētu nomainīt pret normāliem un dažus izmest. Un sagrupēt animācijas un parastie.

Ledainais

Board Administrator

• "Ledainais" is male

• Send private message

14

Sunday, January 15th 2012, 10:21pm

Arī sagrupēt un kaut ko izmest nedrīkst, neko nomainīt arī nedrīkst. Bija mums te laiks, kad bija daudz smaidiņu visādu, visus lika izdzēst. Salika atpakaļ kā jābūt un palūdza, lai atstāj kā ir un neko neaiztiek. Tātad smaidiņu tēma ir izsmelta un pie tam, smaidiņi, tas ir vismazsvarīgākais no visa šeit esošā. Bez smaidiņiem arī var iztikt.

Emerge

• Send private message

15

Tuesday, January 17th 2012, 11:51pm

Nevienam nav ideju kādam topam vai kaut kam, kas varētu rosināt uz kādu sacensību un diskusijām? :pum
Gribētos tomēr, lai spēlētājiem ir patīkama vieta, kur uzturēties, kas būtu saistīta ar iecienītāko spēli...
Ja kād gluži negrib izteikties skaļi, es pieņemu arī PM ^^

Ledainais

Board Administrator

• "Ledainais" is male

• Send private message

16

Wednesday, January 18th 2012, 6:22am

Varbūt kāds vēlas izteikties ne tikai par forumu, varbūt kādam ir kādas idejas attiecībā uz spēli.

Paisums

Staigāju pa miegam.

• "Paisums" is male

• Send private message

17

Saturday, January 21st 2012, 2:33pm

Ikariam forumā gan visi smaidiņi ir sakārtoti un daudzi izņemti, šis forums kārtējais izņēmums? :hm

Ledainais

Board Administrator

• "Ledainais" is male

• Send private message

18

Sunday, January 22nd 2012, 3:32pm

Arī smaidiņi tuvākajā laikā tiks sakārtoti.

Paisums

Staigāju pa miegam.

• "Paisums" is male

• Send private message

19

Sunday, January 22nd 2012, 5:02pm

Nu ko tad saka, ka nevar? Ja grib tad visu var, nevajag attaisnoties. ^^

Ledainais

Board Administrator

• "Ledainais" is male

• Send private message

20

Sunday, January 22nd 2012, 5:06pm

Protams, tas nav tik vienkārši, bet centīsimies ieviest kādu skaidrību un kārtību šo smaidiņu sakārtojumā.