pareizi vaig migrēt starp abiem forumiem = tanoth un battleknight = lielāka iespējamība vinnēt. Gandrīz, puse no simta postiem būs jau sarakstīti dažu stundu laikā. Tā tik turpināt, spriedze pieaug.
katram jaunietim zināmais teiciens "sūdīgi tev" :D
bet raidījums labs, pašu pārņem tās sajūtas.
Radās jautājums - kā jūs gribētu atmest kātus? nejau tagad, bet nu kad pienāks laiks... es gribētu pa maigo vienkārši aizejot gulēt bez sāpēm nepamosties.
Man ļoti ļoti patīk mistika un fantastika, tāpēc arī man kolekcija ar šādām bildēm. Protams, nav gigantiska, bet ir = lietoju dažreiz kā darba virsmas tapeti. Ko sakat par šo?
Kolekcijas laba lieta. Šajā bildē vairāk ir jāiedziļinās lai vispār saskatītu tur kaut ko, bet šī patīk labāka, jo kvalitāte ir aukstāka un arī izpildījums ir interesantāks + abstraktie efekti, kas man ir iecienīti.
Kamēr spameri rosās ir iespēja arī aplūkot konkursu, kur iespējams dabūt daudz lielākas balvas. Izlasiet, varbūt, rodas interese un gribat piedalīties, arī nekas grūts nav, ja labi grib, forumā var atrast jebko un par visu.
Reklāma varu pieslēgties jums.
Pirma ir laba, bet pie sapludināšanas bišk varētu piestrādāt, manām acīm neiet tas kopskats kautkā kopā.
otrā nu tā asocējās ar kādu spēli.