Vai esi kādreiz izdarījis ko tādu, ko varētu atkārtot kaut vai katru dienu?
Ja piedāvātu rīt braukt uz Spāniju un tur tev gaidīs naktsmītne un darbs ar lielu atalgojumu vai tu pametīsi vietu kur dzīvo tagad?
Vai nevēlies iesaistīties vēl kādās kopienās, bet liekas, kad visās jau esi bijis?
Tas tā iesākumam.
Ir daudz lietu darītas, kuras es labprāt atkārtotu. Kaut vai lekšanu ar izpletni. Bet nedomāju ir lietas, kuras varētu atkārtot katru dienu, jo viss reiz piegriežas, protams izņemot gultas priekus. :D
Uz Spāniju es noteikti dotajā brīdī nedotos. Uzskatu, ka došanās prom ir attaisnojama tikai un vienīgi galīgi bezcerīgos gadījumos. Ir jācīnās un jācenšās savu dzīvi sakārtot te pat, Latvijā. Nevienam, nekas rokās ielikts netiks, viss ir jāsasniedz pašam, izejot cauri visām grūtībām. Vismaz kamēr man šeit ir labs darbs un varu nodrošināt sev un ģimenei iztiku, tikmēr nedomāju par braukšanu meklēt laimi citur. Bet viss var mainīties un dzīvē neko nevar zināt.
Kā saka: "Dzīve ir skaista, bet liktenis gan ir cūka!" :D
Visās es, protams, neesmu bijis, jo viņu ir nenormāli daudz. Bija doma iesaistīties ru serveru kopienās, bet man bail, ka atkal nāksies atteikties no kādas citas kopienas laika trūkuma dēļ.
Lai nu kā, bet es iesaistīšos vēl vienā kopienā, kura nav saistīta GameForge. Tā ir cita online spēļu kompānija. :)
Ja nav slinkums, vai varētu pastāstīt, kā vispār sākās Tava izaugsme GF projektos.
Vēlētos zināt visu pilnīgi no sākuma:
Kā uzzināji par GF?
Kāpēc izdomāji pievienoties komandām un kā tas viss norisinājās no paša paša sākuma?
Reiz brālēns izteicās, ka spēlējot kādu interesantu spēlīti par vilkačiem un vampīriem (BiteFight). Nu tā nu es šo spēlīti izdomāju paprovēt. Un izrādījās baigi interesanta un aizraujoša. Pēcāk jau piereģistrējos forumā un sāku aktīvi sarakstīties ar tā apmeklētājiem. Tajā laikā tur darbojās badidol, Fieromante, geksis un Birzix tur vēl mēģināja ieviest kaut kādu kārtību forumā.
Nu bardaks tur bija nenormālais, visi darīja ko grib, spamoja un taisīja bardaku uz velna paraušanu. Tikai retais ievēroja kaut nedaudz foruma noteikumus.
Tur nebija neviena moderatora, kurš varētu kaut cik to spamotāju baru savaldīt.
Pēc tam jau uzradās arī Crash un kurmi tur ņēmās kā GO. Ar kurmi bijām vienām ģildē "MONSTRI" un viņš ar DeathKnight man ieteica pieteikties par moderatoru.
Aizsūtīju Fieromante un geksim pieteikumu. Pieņema mani par Trialiņu. Vairāk nekā 3 mēnešus tur darbojos kā Trials praktiski viens pats. Nebija neviena, kas apmācītu vai sniegtu kaut kādu palīdzību, visu nācās apgūt pašam, jo geksis tur bija ļoti rets viesis. Nerādījās forumā mēnešiem ilgi. :D
Reiz kad noķēru šamo, tad prasīju vai tas ir normāli, ka man pārbaudes laiks iet ilgāk par 3. mēn.? Tad šamais atjēdzās un iemeta mani par SMOD un piešķīram diezgan smuku prēmiju, bet pats aizgāja no BA amata un nodeva to Crash.
Nu un tad jau uzzināju no kurmi par tādu spēlīti kā Katsuro, kura tikko bija palaista. Uzzināju, ka tur meklē moderatorus un pieteicos. Protams pieņēma, jo iepriekšēja pieredze jau bija. Pēcāk kļuvu tur par MOD/GO pēc tam jau par SMOD/GO un tad jau par SMOD/SGO un beigās jau par GA. SMOD nācās pamest, jo tāda bija prasība no CoMas puses.
Kaut kur tam visam pa starpu Crash mani aizvilināja uz BattleKnight.lv par GO un uz KingsAge.lv mar MOD. Bet inc (kaapostgalva) mani aizvilināja uz Ikariam.lv par MOD. Tad Crash pameta BA amatu BiteFightā un kļuvu tur par BA. Tad pats vēl sāku spēlēt Gladiatus. Tur arī bija nenormāls bardaks forumā, jo vienīgais kas tur kaut ko darīja bija pacha. Visa pārējā komanda bija vienkārši kaut kur pazudusi. :) Tad tur uzradās baarmenis, kurš sāka ieviest kaut nedaudz kaut kādas korekcijas. Nu es nelēmu, ka gribu pievienoties viņam šajā dabā kā MOD.
Ātri sevi pierādīju un ilgi nebija jāgaida, kad kļuvu jau par SMOD un pēcāk kad baarmenis gāja prom, kļuvu par BA, tad arī savilku visus galus ar foruma sakārtošanu utt. Nu un tad ar Kingsage.lv viss notika nenormāli ātri. Crash pameta BA amatu, iecēla kaapostgalvu par BA. Es kļuvu par SMOD un tūlīt jau seko nākošā rotācija: kaapostgalva aizgāja un es kļuvu par BA.
Tad arī sāku atsijāties no kopienām, laika trūkuma dēl, jo sākās visai grūti laiki (krīze). Nācās strādāt divreiz uzcītīgāk vairāk, lai nopelnītu maizīti.
Nu un tagad, kad kļuva vairāk laika, nolēmu padarboties arī te. Paldies jāsaka Ledainais par atsaucību. :)
Kaut kur pa starpām bija vēl visādas aktivitātes, bet visu nevaru atcerēties. To būtiskāko ko atceros, to arī izstāstīju. Domāju, ka ar to vajadzētu pietikt. :)