You are not logged in.

Revis

Spēles Super operators

• "Revis" is male
  • "Revis" started this thread

Date of registration: Apr 7th 2009

• Send private message

1

Friday, July 22nd 2011, 9:08pm

Revis ierullē iekš Team! :)

Sveiki! :hi

Dotajā brīdī esmu Jūsu pagaidu spēles operators.
Droši vien lielākā daļa no jums mani jau pazīst no citiem GameForge spēļu projektiem, bet tiem, kas mani vēl nepazīst, sniegšu nelielu info par sevi.

Tātad, vecāki man ir devuši vārdu - Jānis.
Dzimis esmu 1982. gada 28. septembrī, Liepājā.
Manas mīļākās nodarbes ir makšķerēšana un medības un tikai pēc šīm aktualitātēm pie dabas seko forumu moderēšana un spēļu operēšana. :D

Nu vispār esmu baigais ziķeris un joku plēsējs, bet vajadzības gadījumos varu būt diezgan "riebīgs". Nu kā jau Svariņiem piedien, te jauks un mīļš, bet te pēkši neciešams un ietiepīgs. :dash

Tanoth nespēlēju jau škiet, ka vairāk nekā 2 gadus. Iepriekš spēlēju diezgan aktīvi, bet nespēju visu apvienot un nācās atdot kontu citam spēlētājam. Ja nemaldos, tad kontu atdevu patreizējam BA Ledainais. :)

Ja kādam interesē, tad variet mani sastapt arī iekš KingsAge.lv (BA) un Katsuro.lv (GA).
Laipni lūgti apciemot arī šos divus projektus!

Īsumā, tas būtu arī viss. Protams, ja rodas kādi jautājumi, tad droši blieziet tos vaļā.

Ar Cieņu,
Jūsu TGO Revis

Paisums

Staigāju pa miegam.

• "Paisums" is male

Date of registration: May 3rd 2011

• Send private message

2

Friday, July 22nd 2011, 11:54pm

Ouu, svars, kā sacīt jāsaka, kur ir tur rodas. Un arī īpašība ir tāda pati mums abiem, ar vienu seju jauks un mīļš ar otru...zobiņi... :monster

KingsAge, jau spēlēju, bet ieņēma to manu ciemeli un vis prieks pārtrūka tagad tikai pa forumu retu reizi. Katsuro tā arī nēsmu saņēmies kārtīgi spēlēt, bet kas zin, kas zin.

Vai esi kādreiz izdarījis ko tādu, ko varētu atkārtot kaut vai katru dienu?
Ja piedāvātu rīt braukt uz Spāniju un tur tev gaidīs naktsmītne un darbs ar lielu atalgojumu vai tu pametīsi vietu kur dzīvo tagad?
Vai nevēlies iesaistīties vēl kādās kopienās, bet liekas, kad visās jau esi bijis?

Tas tā iesākumam. :dan

"Vējš cenšas noķert kokos vēju..."

Ledainais

Board Administrator

• "Ledainais" is male

Date of registration: Dec 15th 2009

• Send private message

3

Saturday, July 23rd 2011, 12:55am

Sveicināts.
Vēlreiz gribēju apsveikt ar pievienošanos Tanoth.lv komandai.
Zinu, ka esi pazīstams, liekas, pilnīgi visos GF projektos un pie tam augstos amatos.

Ja nav slinkums, vai varētu pastāstīt, kā vispār sākās Tava izaugsme GF projektos.
Vēlētos zināt visu pilnīgi no sākuma:

Kā uzzināji par GF
Kāpēc izdomāji pievienoties komandām un kā tas viss norisinājās no paša paša sākuma?

Paldies Emerge par šo parakstu :love

Revis

Spēles Super operators

• "Revis" is male

• Send private message

4

Sunday, July 24th 2011, 11:25am

Vai esi kādreiz izdarījis ko tādu, ko varētu atkārtot kaut vai katru dienu?
Ja piedāvātu rīt braukt uz Spāniju un tur tev gaidīs naktsmītne un darbs ar lielu atalgojumu vai tu pametīsi vietu kur dzīvo tagad?
Vai nevēlies iesaistīties vēl kādās kopienās, bet liekas, kad visās jau esi bijis?

Tas tā iesākumam. :dan

Ir daudz lietu darītas, kuras es labprāt atkārtotu. Kaut vai lekšanu ar izpletni. Bet nedomāju ir lietas, kuras varētu atkārtot katru dienu, jo viss reiz piegriežas, protams izņemot gultas priekus. :D
Uz Spāniju es noteikti dotajā brīdī nedotos. Uzskatu, ka došanās prom ir attaisnojama tikai un vienīgi galīgi bezcerīgos gadījumos. Ir jācīnās un jācenšās savu dzīvi sakārtot te pat, Latvijā. Nevienam, nekas rokās ielikts netiks, viss ir jāsasniedz pašam, izejot cauri visām grūtībām. Vismaz kamēr man šeit ir labs darbs un varu nodrošināt sev un ģimenei iztiku, tikmēr nedomāju par braukšanu meklēt laimi citur. Bet viss var mainīties un dzīvē neko nevar zināt.
Kā saka: "Dzīve ir skaista, bet liktenis gan ir cūka!" :D

Visās es, protams, neesmu bijis, jo viņu ir nenormāli daudz. Bija doma iesaistīties ru serveru kopienās, bet man bail, ka atkal nāksies atteikties no kādas citas kopienas laika trūkuma dēļ.
Lai nu kā, bet es iesaistīšos vēl vienā kopienā, kura nav saistīta GameForge. Tā ir cita online spēļu kompānija. :)

Ja nav slinkums, vai varētu pastāstīt, kā vispār sākās Tava izaugsme GF projektos.
Vēlētos zināt visu pilnīgi no sākuma:

Kā uzzināji par GF?
Kāpēc izdomāji pievienoties komandām un kā tas viss norisinājās no paša paša sākuma?

Reiz brālēns izteicās, ka spēlējot kādu interesantu spēlīti par vilkačiem un vampīriem (BiteFight). Nu tā nu es šo spēlīti izdomāju paprovēt. Un izrādījās baigi interesanta un aizraujoša. Pēcāk jau piereģistrējos forumā un sāku aktīvi sarakstīties ar tā apmeklētājiem. Tajā laikā tur darbojās badidol, Fieromante, geksis un Birzix tur vēl mēģināja ieviest kaut kādu kārtību forumā.
Nu bardaks tur bija nenormālais, visi darīja ko grib, spamoja un taisīja bardaku uz velna paraušanu. Tikai retais ievēroja kaut nedaudz foruma noteikumus.
Tur nebija neviena moderatora, kurš varētu kaut cik to spamotāju baru savaldīt.
Pēc tam jau uzradās arī Crash un kurmi tur ņēmās kā GO. Ar kurmi bijām vienām ģildē "MONSTRI" un viņš ar DeathKnight man ieteica pieteikties par moderatoru.
Aizsūtīju Fieromante un geksim pieteikumu. Pieņema mani par Trialiņu. Vairāk nekā 3 mēnešus tur darbojos kā Trials praktiski viens pats. Nebija neviena, kas apmācītu vai sniegtu kaut kādu palīdzību, visu nācās apgūt pašam, jo geksis tur bija ļoti rets viesis. Nerādījās forumā mēnešiem ilgi. :D
Reiz kad noķēru šamo, tad prasīju vai tas ir normāli, ka man pārbaudes laiks iet ilgāk par 3. mēn.? Tad šamais atjēdzās un iemeta mani par SMOD un piešķīram diezgan smuku prēmiju, bet pats aizgāja no BA amata un nodeva to Crash.
Nu un tad jau uzzināju no kurmi par tādu spēlīti kā Katsuro, kura tikko bija palaista. Uzzināju, ka tur meklē moderatorus un pieteicos. Protams pieņēma, jo iepriekšēja pieredze jau bija. Pēcāk kļuvu tur par MOD/GO pēc tam jau par SMOD/GO un tad jau par SMOD/SGO un beigās jau par GA. SMOD nācās pamest, jo tāda bija prasība no CoMas puses.
Kaut kur tam visam pa starpu Crash mani aizvilināja uz BattleKnight.lv par GO un uz KingsAge.lv mar MOD. Bet inc (kaapostgalva) mani aizvilināja uz Ikariam.lv par MOD. Tad Crash pameta BA amatu BiteFightā un kļuvu tur par BA. Tad pats vēl sāku spēlēt Gladiatus. Tur arī bija nenormāls bardaks forumā, jo vienīgais kas tur kaut ko darīja bija pacha. Visa pārējā komanda bija vienkārši kaut kur pazudusi. :) Tad tur uzradās baarmenis, kurš sāka ieviest kaut nedaudz kaut kādas korekcijas. Nu es nelēmu, ka gribu pievienoties viņam šajā dabā kā MOD.
Ātri sevi pierādīju un ilgi nebija jāgaida, kad kļuvu jau par SMOD un pēcāk kad baarmenis gāja prom, kļuvu par BA, tad arī savilku visus galus ar foruma sakārtošanu utt. Nu un tad ar Kingsage.lv viss notika nenormāli ātri. Crash pameta BA amatu, iecēla kaapostgalvu par BA. Es kļuvu par SMOD un tūlīt jau seko nākošā rotācija: kaapostgalva aizgāja un es kļuvu par BA.
Tad arī sāku atsijāties no kopienām, laika trūkuma dēl, jo sākās visai grūti laiki (krīze). Nācās strādāt divreiz uzcītīgāk vairāk, lai nopelnītu maizīti.

Nu un tagad, kad kļuva vairāk laika, nolēmu padarboties arī te. Paldies jāsaka Ledainais par atsaucību. :)

Kaut kur pa starpām bija vēl visādas aktivitātes, bet visu nevaru atcerēties. To būtiskāko ko atceros, to arī izstāstīju. Domāju, ka ar to vajadzētu pietikt. :)

Paisums

Staigāju pa miegam.

• "Paisums" is male

• Send private message

5

Sunday, July 24th 2011, 12:01pm

Redzu, kad esi vienās domās ar mani par šī brīža situāciju Latvijā, priekš, kad nēsi no tiem, kas gatavi kravāt koferus kaut tūlīt.

Interesants stāsts sanāk par to tavu BF ienākšanu tas arī daudz ko izskaidro, jo tur vienā topic bija minēta lieta, kad dalīja vārnas pa labi pa kreisi, un tas laikam ir arī tas iemesls, kad Revis nāca pie varas.

Tavs niks ir radies kā? ^^

Revis

Spēles Super operators

• "Revis" is male

• Send private message

6

Sunday, July 24th 2011, 12:16pm

Vārnas nekad nav dalītas pa labi un pa kreisi. Visi brīdinājumi ir bijuši pamatoti, turklāt es jau tā diezgan bieži pievēru uz daudzām lietām acis. Lieta ir tāda, ka tiklīdz lietotājus sāk ierobežot un likvidēt tik ierasto visatļautību, tā momentāli sāk celties tracis. Tas ir tieši tāpat, kā atņemot bērnam viņa iemīļoto mantiņu vai konfekti. :D

Niks man radās, kad biju aptuveni 14. gadus jauns pusaudzis. Man bija viena lieliska un ļoti mīļa jaka ar kapuci, kurai bija ar ļoti lieliem burtiem uzraksts LEVI'S. Kā jau zini tas ir apģerbu brends. Nu lūk, un es šo "kapušonu" ļoti bieži valkāju un par cik mans uzvārds sākas ar burtu R, tad mans labākais draugs izdomāja man iedot iesauku REVIS.
Vienkārši samainot pirmos burtus. Tāds nu lūk ir tas stāts par manu iesauku.
Man ir arī cita iesauka, bet to lieto tikai ļoti nedaudzi no maniem draugiem. Tā ir Lil"Jon. Nu "tipa" mazais Jānītis. :D

Paisums

Staigāju pa miegam.

• "Paisums" is male

• Send private message

7

Sunday, July 24th 2011, 12:56pm

Es saprotu vārnas netika dalītas pa labi pa kreisi, bet teksts kā tāds nāca no vecajiem memberiem, kurus vēl tagad var redzēt un tēmas izlasīt.

Jautājums sekojošs:
Kāpēc ikariam biji tikai MOD, pēc Inc aiziešanas jau varēji ieņemt augstākus amtus.

Laikam Latvijas kopienās tavs vārds ir tik augstu pamatoti jo lasot tavu tekstu saproti, kad daudzās kopienās uzcēli stabilu pamatu atlika vēl ieguldīt darbu lai forums būtu pēc iespējas patīkamāks un pārskatāmāks.

Nākamais jautājums:
Vai nevēlētos atkal atgriezties ierindā daudzās kopienās un savu iesākto darbu pēc pārtraukuma turpināt un atkal savas karieras kāpnes turpināt, protams, kad laiks atļaus.

Revis

Spēles Super operators

• "Revis" is male

• Send private message

8

Sunday, July 24th 2011, 1:11pm

Kā jau rakstīju, tad laika trūkuma dēļ un protams, nelielu nesaskaņu dēļ nācās pamest Ikariam kopienu. Tā bija pirmā kopiena kuru pametu, jo Ikariam forums ir tik aktīvs forums, ka prasa nenormāli daudz laika. Tad jau pa naktīm negulēju un darbojos pa turieni, jo pa naktīm tur bija daudz mierīgāk un visam varēja normāli iziet cauri.
Bet tiklīdz sāku ar krietni lielāku atdevi pelnīt maizīti, tā sapratu, ka netikšu vairs galā. Jo 2x lielāks darbs, prasa arī lielāku atpūtu un miegu.

Protams, ja laiks atļaus (ziemā), tad iespējams atgriezīšos ierindā, bet tā ir tikai neliela varbūtība.

Ledainais

Board Administrator

• "Ledainais" is male

• Send private message

9

Sunday, July 24th 2011, 10:02pm

Lai nu kā, bet Revis daudz ko var mācīties, jo pieredzes ziņā, viņš ir vispieredzējušākais no visiem un tas man patīk.

Draxo

Par rozā ponijiem! ^^

• "Draxo" is male

Date of registration: Oct 2nd 2010

• Send private message

10

Monday, July 25th 2011, 1:17pm

Tā kā esi savulaik strādājis daudzās komandās (no kurām vairākas arī vadījis), tad nu daži jautājumi:
  • kas, pēc Tavām domām, ir veiksmīgas un saskanīgas komandas atslēga?
  • kādām īpašībām ir jāpiemīt labam GA/GA/TeMa?
  • vai esi kādreiz apsvēris domu par karjeras turpināšanu kā CoMa GameForge kompānijā?

Revis

Spēles Super operators

• "Revis" is male

• Send private message

11

Tuesday, July 26th 2011, 9:21pm

Tā kā esi savulaik strādājis daudzās komandās (no kurām vairākas arī vadījis), tad nu daži jautājumi:
  • kas, pēc Tavām domām, ir veiksmīgas un saskanīgas komandas atslēga?
  • kādām īpašībām ir jāpiemīt labam GA/GA/TeMa?
  • vai esi kādreiz apsvēris domu par karjeras turpināšanu kā CoMa GameForge kompānijā?

• Savstarpēja sapratne, mazliet disciplīna un protams, pats galvenais - vēlme un spējas darboties komandā kopīgu mērķu sasniegšanai.
  • Jāpiemīt spējai organizēt komandas darbu, aktīvi tajā ņemot dalību arī pašam. Operatīvi reaģēt uz jebkuru radušos problēmu. Kad nepieciešams, tad jābūt stingram un nelokāmam, izsakot kritiku par padoto darbu, bet nekādā gadījumā nevajadzētu arī aizmirst pa retam uzslavēt savus komandu par labi padarītu darbu - jāprot novērtēt GO/MOD darbu.
  • Jā, esmu apsvēris un turklāt, visai bieži, bet vienmēr esmu nonācis pie tā, ka man tomēr labāk ir palikt Latvijā. Neesmu no tiem, kas mūk no dzīves problēmām. Protams, ja man piedāvātu External CoMas vietu, tad 100% to pieņemtu, jo tad nav nekur jādodas prom. :)

Paisums

Staigāju pa miegam.

• "Paisums" is male

• Send private message

12

Sunday, August 14th 2011, 11:27am

Apsveicu, ar jauno amatu, izsturību un pacietību. ^^

spiel

Game Administrator

• "spiel" is male

Date of registration: Jan 25th 2011

• Send private message

13

Sunday, August 14th 2011, 11:29am

Pievienojos sveicieniem! Pacietība un iztūrība noderēs! ^^
TANOTH.LV GAME ADMIN

Ledainais

Board Administrator

• "Ledainais" is male

• Send private message

14

Sunday, August 14th 2011, 12:16pm

Pievienojos apsveicēju pulkam, tik tiešām tas ir nopelnīts un nevis uzdāvināts. Lai veicas jaunos pienākumus pildot.

Revis

Spēles Super operators

• "Revis" is male

• Send private message

15

Sunday, August 14th 2011, 3:24pm

Liels paldies visiem sveicējiem un komandas vadībai par man uzticēto amatu.
Centīšos jūs visus nepievilt. ^^

deadgirl

Poniji ♥

Date of registration: Jun 4th 2009

• Send private message

16

Monday, August 15th 2011, 11:05pm

Sveicu :)
Un pie reizes jautājums -
Kura kopiena no visām kurās esi bijis un joprojām esi, tev visvairāk sirdī iespiedusies, nu kura mīļākā? |:D
Un ja nav noslpēpums - kāpēc?

Revis

Spēles Super operators

• "Revis" is male

• Send private message

17

Tuesday, August 16th 2011, 6:11pm

Vismīļākā no kopienām man bija BF.lv kopiena, taču tur gandrīz viss TEAM sastāvs ir mainījies. Tomēr sirdī BF.lv vienmēr man paliks, jo tieši tur es uzsāku savas gaitas pa GF projektiem.
Par kopienu, kura man patreiz ir vissmīļākā, man ir grūti spriest, jo būtībā visur apgrozās vieni un tie paši kadri, kurus sastopu citās kopienās. :)

Paisums

Staigāju pa miegam.

• "Paisums" is male

• Send private message

18

Tuesday, August 16th 2011, 8:56pm

Nu baigi, baigi skatos, kā jau vienmēr un visur man patīk ielīst dziļā vēsturē un tapēc tādi kā tu man ļoti interesē tādi, exemplāri kā tu.

Betu nu tā vai savādāk, nepiekritīšu tam, kad griežās apkārt vieni "purni" daudz kur ir, kaut kas savādāks, kaut vai pats jauki smējies esmu ar dažiem par tevi, kad uzriez var pateikt, kurš tavs forums. Ne tāpēc, kad slikts, bet vienviedīgs, piemēram BF/Gladiatus/KA.
Tas, kas ir BA, tam arī forums pieder, tas tā pēdiņās, piemēram BF-pieder DG BK-Sky, nu apmēram tā, protams "pakalpiņi" vienkārši mainās, nāk un iet, ienāk team un paliek n.

Tā jau tajā dzīvītē iekārtots, tikai ika nekad nebūs mājas tam, kas ir tagad, bet vienmēr cits cilvēks, tur kā gariņš ir. Tas tikai tā manas domas.

Par Revi neko daudz nevaru teikt, vīrs uz goda, atbild, un bazaru var uzsist, Lai vecas, velreiz no manis sveicieni/ :be

Revis

Spēles Super operators

• "Revis" is male

• Send private message

19

Wednesday, August 17th 2011, 2:05pm

Saproti, lieta jau tāda, ka forumam neko jaunu neizdomāsi. Visi viņi ir vienādi pēc to struktūras. Turklāt, BA jau nav tas cilvēks, kurš varētu sistēmā kaut ko krasi mainīt.
Protams, ja man būtu tādas pieejas kā programmētājiem, tad varu 100% apgalvot, ka šie forumi nebūtu vienveidīgi. Tie būtu pat diezgan krasi atšķirīgi.

Un interesants fakts ir tas, ka visi manis "uzslietie" forumi gandrīz no nulles, joprojām dzīvo. Tādus, kādus tos izveidoju, joprotām, tādi arī viņi ir. Nekas nav ne noņemts, nedz arī krasi mainīts. Tā ka viss ir kārtībā.
Un galu galā, nu nav viņi vienādi un vienveidīgi, jo piemēram, iekš Gladiatus es ieviesu linku uz ielogošanās spēlē un linkus uz citiem LV forumiem, bet iekš KA un BF tādu nav.
Iekš BF ir sadaļa "Aptaujas", bet iekš KA un Gladiatus tādas nav. Ja tā nopietnāk papēta, tad atšķirības starp šiem forumiem var atrast pietiekami daudz, lai neteiktu, ka tie ir vienveidīgi. :)

Saproti, nav iespējams izgudrot riteni no jauna. Ir iespējams, to tikai mazliet piepušķot. Tā teikt, veikt nelielu tuning. Bet tik un tā, ritenis būs un paliks ritenis. :D

Paisums

Staigāju pa miegam.

• "Paisums" is male

• Send private message

20

Wednesday, August 17th 2011, 2:50pm

Nu es jau neko nesaku par tiem forumiem, nav jau viņi slikti. Nu par to, kad neko krasi nevar mainīt, es gan nepiekritīšu. Vis ir atkarīgs no izdomas, un kā tu skaties uz to visu. Vari sadaļas sakārtot pilnīgi savādāk, vari daudz ko noņemt daudz ko pielikt, pāris naktis un forums ir svaigs un cilvēkiem savādāks. Kā jau teicu, tas ir atkarīgs no BA, cik viņam ir laika, un izdoma, protams arī pārējais team var ienākt ar spožām idejām.

Par tiem forumiem bija tā, kad uz aci paskatoties, daudz, kas ir līdzīgs, protams daudzas, jo daudzas detaļas ir savādākas. Par to nav ne runas, bet apskatoties uz BF un ika forumu daudz, kas mainās, arī tanoth ir sava odziņā šim visam. Kā jau teicu forumiem nav ne vainas, dažas lietas, gan varētu savādāk mainīt, bet tas jau ir katra BA rokās, mēs tikai varam iesneigt idejas.